Mekonomen Bilverksted

Bilverksted med stort fokus på kvalitet, derfor har vi oppgradert vårt utstyr, flyttet til et større lokale og installert lakkeringsboks for å utføre jobben så effektivt som overhodet mulig når vi skal forlenge leve-tiden på kjøretøyet ditt. 

Tjenestene vi tilbyr deg

Våre dyktige mekanikere håndterer både klassiske, moderne og el-biler etter bilprodusentens retningslinjer. 

EU kontroll & Etterkontroll

Service

Bremseklosser & Rotorer

Diagnose

Tilhengerfeste

AC tjenester

Reparasjon & lakkering

Dekk & hjulbalansering

Motor & Girkasse overhaling

Kan du ikke kjøre bilen?

Hvis det er sånn at bilen din ikke vil starte eller du ikke har mulighet for å kjøre den til verkstedet, tilbyr vi å hente bilen med tilhenger så lenge det er i Kristiansand område.  

Våre kunder

Tusentakk for utmerket service. Selvom jeg bor i Stavanger så vil jeg fortsatt komme ned hitt fra, Stavanger å bruke dette verkstedet. Her kan de alt. Skiftet støtdempere, bremser og stab.stag + firehjulskontroll. Anbefaler dette verkstedet på det sterkeste!
Adam Visi
Fornøyd Kunde
Anbefales på det sterkeste! Gode priser, ufattelig god service og kommunikasjon og hjalp meg med alt jeg trengte. De var raske og effektive samt at kvaliteten på arbeidet var på topp! De sløser ikke tiden din, er informative og tar deg godt imot. Utrolig fornøyd
Amber Pathak
Fornøyd Kunde
5/5
4.7/5
Bestill time nå

+47 38 15 38 15

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.