Agder Bil og Karosseri

Agder Bil og Karosseri AS er et veletablert bilverksted basert i Kristiansand. Med lang erfaring og ekspertise i bransjen har de et solid rykte for å levere kvalitetstjenester til sine kunder. Verkstedet spesialiserer seg på bilreparasjon, vedlikehold og ombygging av karosseri.

BESTILL TIME NÅ
tjenester-hero

Omfattende Mekaniske Tjenester

Agder Bil og Karosseri AS tilbyr mekaniske reparasjoner, diagnostikk, regelmessig service og vedlikehold. Vårt erfarne team sikrer grundige inspeksjoner og pålitelige reparasjoner for å holde kjøretøyet i topp stand.

1
om-oss

Ekspert Karosseriarbeid

Vår ekspertise innen karosseriarbeid inkluderer kollisjonsreparasjon, lakkering, fjerning av rust og ombygging. Våre dedikerte fagfolk sikrer topp kvalitet på reparasjoner og forbedringer med nøye oppmerksomhet på detaljer.

2
om-oss

Kundeorientert Tilnærming

Vi prioriterer pålitelighet, ærlighet og utmerket kundeservice. Vårt mål er alltid å overgå kundens forventninger ved å tilby pålitelige og profesjonelle tjenester.

3
om-oss

Moderne Teknologi

Verkstedet vårt er utstyrt med den nyeste teknologien og verktøyene for å sikre effektivitet og presisjon i alle oppgaver. Enten det gjelder rutinemessig vedlikehold, reparasjoner eller karosseriarbeid, kan kundene stole på oss for topp service.

4
om-oss

Spesialiserte Tjenester for Moderne Kjøretøy

Vi holder oss oppdatert med den stadig skiftende bilteknologien ved kontinuerlig å investere i opplæring og utstyr. Dette gjør at vi kan tilby spesialiserte tjenester for moderne kjøretøy, inkludert elektriske og hybridbiler.

5
om-oss

Import- og Eksporttjenester

Vi tilrettelegger også import og eksport av kjøretøy mellom Ukraina og Norge. Hvis du trenger et kjøretøy importert fra utlandet eller eksportert til utlandet, hjelper vi deg gjennom hele prosessen.

6
om-oss

Dedikasjon til Kvalitet

Vi er forpliktet til å tilby pålitelige og effektive løsninger for alle dine bilrelaterte behov. Stol på oss for å levere førsteklasses håndverk og profesjonell service.

7
om-oss

Våre kunder

Vi er stolte av våre kunder, som spenner fra enkeltpersoner til store bedrifter og organisasjoner. Vi tilbyr skreddersydde løsninger, optimaliserte prosesser og fremragende kundeservice. Takk for deres tillit – vi ser frem til å fortsette å tjene dere med integritet og profesjonalitet.

Basert På 101 Google Anmeldelser

Basert På 170 Facebook Anmeldelser

Facebook Anmeldelse

"Tusentakk for utmerket service. Selvom jeg bor i Stavanger så vil jeg fortsatt komme ned hitt fra, Stavanger å bruke dette verkstedet. Her kan de alt. Skiftet støtdempere, bremser og stab.stag + firehjulskontroll. Anbefaler dette verkstedet på det sterkeste!"

Adam VisiFornøyd Kunde

Google Anmeldelse

"Anbefales på det sterkeste! Gode priser, ufattelig god service og kommunikasjon og hjalp meg med alt jeg trengte. De var raske og effektive samt at kvaliteten på arbeidet var på topp! De sløser ikke tiden din, er informative og tar deg godt imot. Utrolig fornøyd"

Amber PathakFornøyd Kunde

Facebook Anmeldelse

"Jeg er ekstremt fornøyd med servicen jeg mottok. De var profesjonelle, vennlige og ga meg klar informasjon om hva som måtte gjøres. Arbeidet ble utført raskt og effektivt, og resultatet var utmerket. Anbefaler på det varmeste!"

Eirik HansenFornøyd Kunde

Google Anmeldelse

"Fantastisk opplevelse fra start til slutt. Teamet var utrolig hjelpsomt og kunnskapsrikt. De sørget for at alle mine behov ble møtt, og arbeidet ble utført til høyeste standard. Vil definitivt bruke deres tjenester igjen!"

Lise AndersenFornøyd Kunde

Facebook Anmeldelse

"Utmerket service og høy kvalitet på arbeidet. De ansatte var vennlige og imøtekommende, og jeg følte meg godt tatt vare på gjennom hele prosessen. Jeg anbefaler dette stedet uten tvil!"

Jonas BergFornøyd Kunde