Eksport - import av kjøretøy

Eksport & import av kjøretøy prosessen kan være utfordrende. 

Norge og Ukraina har et økende handelsforhold når det gjelder bilindustrien. Vår ekspertise kan være til nytte for kunder som ønsker å importere eller eksportere biler mellom disse to landene.

Ekport & import av kjøretøy i ruten mellom Norge - Ukraina

Bilhandelen mellom Norge og Ukraina har opplevd en betydelig vekst de siste årene.

Vår ekspertise og erfaring gjør oss i stand til å tilby tjenester for folk som ønsker å bringe biler inn i Norge fra Ukraina eller eksportere biler fra Norge til Ukraina.

Ved import av biler fra Ukraina sørger vi for å veilede kundene gjennom den komplekse prosessen. Vi håndterer nødvendig dokumentasjon, tollklarering, teknisk inspeksjon og eventuelle reparasjoner som måtte være påkrevd.

Vårt erfarne team tar seg av alt fra transportorganisering til tollformaliteter, slik at kunden kan være trygg på at importen gjøres korrekt og i samsvar med gjeldende regelverk. På samme måte kan vi bistå kunder som ønsker å eksportere biler fra Norge til Ukraina.

Vi sørger for å sikre at alle eksportformaliteter blir oppfylt, inkludert riktig dokumentasjon og tollprosedyrer. Vårt verksted kan også utføre eventuelle nødvendige reparasjoner eller vedlikeholdsarbeid før eksporten, slik at kjøretøyet er i best mulig stand. Vi forstår viktigheten av en smidig og effektiv import- og eksportprosess.

Vårt team jobber nøye med hver kunde for å tilpasse tjenestene etter deres behov og sørge for at alt går sømløst. Vi har et bredt nettverk av pålitelige partnere innen transport og logistikk som bidrar til å sikre pålitelig og trygg levering av kjøretøy.

Hvis du trenger hjelp med import eller eksport av biler i ruten mellom Norge og Ukraina, er vi klare til å hjelpe deg. Kontakt oss gjerne for mer informasjon, veiledning eller en uforpliktende samtale om dine behov. Vi ser frem til å bidra til en vellykket import eller eksport av din bil.

Vi kommuniserer på Norsk, Engelsk, Ukrainsk og Russisk.

Ta kontakt

+47 400 64 854 (Norge)

+38 067 208 42 83 (Ukraina)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.