Agder Bil og Karosseri

Mekonomen Bilverksted

Agder Bil og Karosseri AS er et veletablert bilverksted basert i Kristiansand.

Med lang erfaring og ekspertise i bransjen har de et solid rykte for å levere kvalitetstjenester til sine kunder. Verkstedet spesialiserer seg på bilreparasjon, vedlikehold og ombygging av karosseri. 

Om oss

Agder Bil og Karosseri AS tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert mekanisk reparasjon, diagnose, service og periodisk vedlikehold av biler. Vårt dyktige team av erfarne mekanikere og teknikere sørger for grundig inspeksjon, nøyaktig feilsøking og pålitelig reparasjon for å sikre at kjøretøyene fungerer optimalt. 

I tillegg til mekaniske tjenester er Agder Bil og Karosseri AS ekspert på karosseriarbeid. Vi har kompetanse innen karosseriutbedring etter kollisjoner, lakkering, rustfjerning og ombygging. Våre dedikerte fagfolk sikrer at karosseriet blir reparert eller forbedret med høyeste kvalitet og oppmerksomhet på detaljer.

Vi setter pålitelighet, ærlighet og god kundeservice høyt på vår liste, vi streber alltid etter å overgå forventningene til våre kunder.

Verkstedet er utstyrt med moderne teknologi og verktøy for å sikre effektivitet og nøyaktighet i alle utførte oppgaver. Uansett om det er behov for rutinemessig vedlikehold, reparasjon eller ombygging av bilens karosseri, kan kunder stole på oss for å levere førsteklasses arbeid og profesjonell service.

Vi legger også stor vekt på å holde oss oppdatert på den stadig skiftende bilteknologien. Vi investerer kontinuerlig i opplæring og utstyr for å kunne håndtere moderne biler, inkludert elektriske og hybridbiler. Dette gjør at vi kan tilby spesialiserte tjenester for denne type kjøretøy.

Vi er dedikert til å gi kundene pålitelige og effektive løsninger for alle deres bilrelaterte behov.

Vi driver også med eksport og Import av biler i ruten mellom Ukraina og Norge. Dersom du har en bil du ønsker importert fra utlandet eller om du ønsker å eksportere en bil til utlandet hjelper vi deg gjerne gjennom hele prosessen. 

Bestill time nå

+47 38 15 38 15

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.